Nieuws

14-06-2021

Wij hebben het genoegen de aansluiting van een nieuwe club met stamnummer 5662 WITTE BEER JUNIOR in het Gewest Brugge/Kust aan te kondigen. De leden van de Provinciale Commissie van onze Groepering, evenals de spelers en de leden, houden er aan jullie van harte welkom te heten, als nieuwe club, in onze hooggewaardeerde Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond. Wij hopen alvast, dat wij in uw ploeg een stel nieuwe vrienden zullen mogen begroeten. Vrienden die het voetballen als uitverkoren sport bedrijven, met de betrachting zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, doch vooral de vriendschap onder elkaar te bevorderen. Het respect voor elkaar, voor de tegenstrevers en vooral voor de wedstrijdleiders behoort in onze kringen tot het hoogst betrachte. De Provinciale Commissie

03-06-2021

Wij hebben het genoegen de aansluiting van een nieuwe club met stamnummer 5657 FC BRAZZA in het Gewest Brugge/Kust aan te kondigen. De leden van de Provinciale Commissie van onze Groepering, evenals de spelers en de leden, houden er aan jullie van harte welkom te heten, als nieuwe club, in onze hooggewaardeerde Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond. Wij hopen alvast, dat wij in uw ploeg een stel nieuwe vrienden zullen mogen begroeten. Vrienden die het voetballen als uitverkoren sport bedrijven, met de betrachting zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, doch vooral de vriendschap onder elkaar te bevorderen. Het respect voor elkaar, voor de tegenstrevers en vooral voor de wedstrijdleiders behoort in onze kringen tot het hoogst betrachte.
De Provinciale Commissie

02-06-2021

PERSPECTIEF HEROPSTART VOETBAL
VOORUITBLIK OP VERWACHTE VOETBALSITUATIE VANAF 9 JUNI
Wedstrijden en trainingen kunnen opnieuw outdoor en indoor vanaf 09-09-2021.
De communicatie aangaande de verwachte coronaregels na 09-06-2021 kan je terugvinden door op vooruitblik-op-verwachte-voetbalsituatie-na-9-juni te klikken.

31-03-2021

Shop untill you drop ... via Trooper

Wist je al dat je je de Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond kan steunen door online te shoppen bij je favoriete winkels?
Hoe dan? Wel, de Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond is aangesloten bij Trooper
een website die ervoor zorgt dat je onze vereniging kan steunen door één extra klik wanneer je online shopt.
En jouw aankopen kosten geen eurocent meer.

Hoe werkt Trooper

1. Je gaat naar onze Trooper pagina: www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/bedrijfsvoetbal
2. Je kiest de webshop waar je wenst bij te kopen en klikt op de banner. De link weet zo dat je ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De webshop schenkt gemiddeld 5 procent van jouw aankoopbedrag aan onze vereniging. Geen paniek, wij weten helemaal niet wat jij allemaal aankoopt.
Help je ons mee? Wij zijn blij met elke steun die we mogen ontvangen.
Alvast bedankt, jullie bestuur

02-09-2020

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.