Nieuws

05-06-2019

Op Zaterdag 25 mei 2019 vond de Algemene Provinciale Statutaire vergadering plaats.Voorzitter Wilfried Lacoere opende de 95 ste Algemene Provinciale Vergadering met de woorden
"WE BLIJVEN POSITIEF"
"NIET KLAGEN, NIET ZAGEN"
" WE MOETEN KUNNEN WINNEN, EN WE MOETEN KUNNEN VERLIEZEN
. Na het officiële gedeelte startte om 11.30 de receptie en velen waren onder de indruk. E.e.a. is te zien op enkele foto’s van deze morgen, die te zien zijn via onze online fotoalbum.

04-06-2019

Jaarverslag 2018-2019
Vandaag is het jaarverslag over het voetbalseizoen 2018-2019 van de Koninklijke West-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond gepubliceerd.

06-05-2019

De KWVBB organiseerde naar jaarlijkse gewoonte op Zaterdag 04 mei 2019 voor de 13de keer de Dag van het Bedrijfsvoetbal. De KW Beker van West-Vlaanderen ging naar FC Chaleur & Style een club uit het Gewest Zuid.
FC DEN Comptoir de club uit het Gewest Brugge/Kust won de titel van KW Provinciaal Kampioen. Een dikke Proficiat aan beide clubs. Een hartelijke dank aan het Gewest Zuid die instond voor de organisatie van dit zeer gewaardeerd evenement.

30-01-2019

De Koninklijke West-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond bestaat 95 jaar.
Het begon allemaal op 30 januari 1924 waar in Brussel de K.W-VL. Bedrijfssportbond werd aangesloten en ingeschreven onder het stamboeknummer 350 in de registers van K.B.V.B/ Voetbal Vlaanderen.
Wij zijn enorm trots op het feit, dat we dit jubileum mogen aankondigen. Als we om ons heen kijken dan zijn diverse bedrijfs- en amateurverenigingen helaas in de afgelopen jaren weggevallen maar KWVBB is “still going strong” met de vele wijzigingen in ons bestuur en een uitstekende werking van mannen en een paar vrouwen die met een aanbod van actuele thema’s en activiteiten nog steeds wat betekenen voor onze clubs en leden.
De aankondiging dit jaar is de eerste van een reeks meldingen en activiteiten, die jaarlijks zullen worden georganiseerd tot we, in 2024, de memorabele leeftijd van 100 jaar hebben bereikt. Bereidt je er derhalve vast op voor, dat je de komende periode deze website in de gaten kunt blijven houden.

07-12-2018

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.