Nieuws

18-02-2020

FC GOLDEN VEGAS KAMPIOEN
FC Golden Vegas heeft het seizoen 2019-2020 een prachtprestatie geleverd. De voetbalclub heeft de kampioenstitel in het Gewest Zuid nu al te pakken.Vanwege de Provinciale commissie een warm proficiat aan de spelers,trainer(s),bestuur en supporters van de club.

29-12-2019

VOORZITTER WILFRIED LACOERE PLEIT VOOR EEN VERJONGINGSKUUR.
Een artikel die verscheen op Vrijdag 27 december 2019 in zowel de Zeewacht als de Krant van West-Vlaanderen.
De Provinciale Voorzitter Wilfried Lacoere, links op de foto, in het gezelschap van Deputé Carl Vereecke, heeft duidelijk het bedrijfsvoetbal in zijn DNA. Hij tekende immers in 1973, op 20-jarige leeftijd een aansluitingskaart als speler en secretaris voor Bouwvak Bredene. Hij nam er later ook het voorzitterschap op zich en nam in 1988 eveneens de leiding van Corpo Oostende in handen. In 2003 volgde hij Frans Dykmans op als Provinciale Voorzitter en heel recent nam hij nog de fakkel over van de 75-jarige Herman Vermeulen als president van het Gewest Brugge/Kust.

15-11-2019

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.

02-10-2019

VASTSTELLINGEN WEDSTRIJDBLADEN
Wij stellen heden veel tekortkomingen van allerlei aard vast op onze wedstrijdbladen.Vanaf Zaterdag 05 oktober 2019 worden de nodige kosten aangerekend.Laat ons werk maken om deze fouten in de toekomst te vermijden.