Nieuws

12-01-2021

Beste Sportvrienden, Onderstaande staat te lezen op de website van Voetbal Vlaanderen:
BESLISSING OMTRENT VERDERE VERLOOP AMATEURVOETBAL UITGESTELD NAAR 25 JANUARI
Vandaag kwam de Crisiscel van de KBVB samen om het verdere verloop van amateurvoetbal te bespreken. De beslissing wordt uitgesteld tot na het volgende Overlegcomité van 22 januari. De Crisiscel van de KBVB is vandaag samengekomen en stelt vast dat de geplande heropstart midden februari 2021 van de amateurcompetities gelet op de huidige omstandigheden en evolutie van de pandemie in het gedrang komt. Indien de sanitaire situatie op korte termijn niet verbetert, is de kans erg groot dat er wordt afgestevend op een blanco seizoen in het amateurvoetbal. De KBVB volgt de situatie en de beslissingen van het overlegcomité in dit verband op de voet. De crisiscel van de KBVB komt op 25 januari 2021 opnieuw samen. #samenerdoor Sportieve groeten,

11-01-2021

NIEUWJAARSBRIEF BA WVL
Beste Observer,
Beste (assistent-)scheidsrechter,
We stappen met zijn allen het nieuwe jaar 2021 in. Naast alle wensen die ongetwijfeld worden uitgewisseld, wil ik graag nog de mijne toevoegen.
lees verder

02-09-2020

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.