Nieuws

02-11-2020

COMPETITIE STIL TOT BEGIN JANUARI 2021
Door de nieuwe corona maatregelen moest er ook bij Voetbal Vlaanderen bekeken worden wanneer er opnieuw gevoetbald kan worden. Vandaag hebben ze het nieuws bekendgemaakt dat er vanaf de week van de vierde januari terug gespeeld kan worden. De eerste wedstrijden in het veldvoetbal zijn dus in het weekend van 9 januari 2021. Ook in de andere verbonden (Bedrijfsvoetbal)liggen de competities stil tot begin januari 2021.

26-10-2020

Beste Sportvrienden,
De stijgende cijfers rondom ons en de bloedrode, zwarte cijfers nopen ons als bestuur om een doortastende maatregel te nemen. Noch meer "bubbels" samen brengen door middel van wedstrijden te spelen vinden wij in deze omstandigheden niet verantwoord. Wij als Provinciaal bestuur willen niet het risico lopen dat iemand van de spelers/staf/vrijwilligers en bij uitbreiding hun entourage (ouders, broers, zussen,..) zwaar ziek wordt. Iedereen die verbonden is aan een club ligt ons nauw aan het hart en wij als bestuur zullen dan ook alles doen wat in onze macht ligt om hen te beschermen.
Daarom heeft het Provinciaal bestuur beslist dat wij minstens tot en met 19 november geen enkele wedstrijd in competitieverband zullen spelen. Wij hopen dat de clubs respect hebben voor onze beslissing.

Blijf gezond en zorg voor uzelf en uw naasten.

24-10-2020

Naar jaarlijkse gewoonte brachten wij een evaluatiebezoek op 6 oktober 2020 aan onze verzekeringsmakelaar Wouter Decoster en zijn medewerkster Sabine Huyghe die instaat voor de opvolging en de goeie afloop van de sportongevallenaangiften van het Bedrijfsvoetbal West Vlaanderen. U herkent van links naar rechts: dossier beheerder Sabine Huyghe - Zaakvoerder Wouter Decoster - Provinciale secretaris Patrick Daerden - Ondervoorzitter Gewest BK Marianne Dayer en Provinciale voorzitter Wilfried Lacoere

13-10-2020

VOETBAL VLAANDEREN LEGT COMPETITIE SENIORES STIL MAAR LAAT JEUGD VERDER VOETBALLEN
Het Bestuur van Voetbal Vlaanderen nam kennis van de genomen beslissing om binnen de sportsector over te gaan van code geel naar code oranje.
Het Bestuur besliste in zitting van 13 oktober na lang beraad, rekening houdende met de mogelijkheden voor onze clubs inzake de praktische organisatie, als volgt:
Jeugdcompetities U6 tot en met U17, gewestelijk, provinciaal en interprovinciaal worden verder georganiseerd. Het competitievoetbal seniores stijgen en dalen van 2de afdeling tot en met 4de provinciale, evenals het bedrijfsvoetbal en senioresvoetbal recreatief wordt voor onbepaalde tijd stilgelegd, evenals de competities U19, U21 en de reserven. Gezien enkel zeer gelimiteerd gebruik van de kleedkamers mogelijk blijft zullen ook jeugdwedstrijden met veel flexibiliteit kunnen worden uitgesteld. Clubs die met hun seniores willen blijven trainen en/of vriendschappelijke wedstrijden spelen kunnen dit best in eigen omgeving blijven aanbieden.
Voetbal Vlaanderen doet een oproep aan al haar clubs en leden om in deze moeilijke tijden al het nodige te doen om zo goed mogelijk met deze omstandigheden om te gaan.

02-09-2020

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.