Nieuws

03-07-2018

Na gunstig advies voor toetreding door de KBVB heeft de Koninklijke west-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond zijn clubbestand uitgebreid met twee Clubs. FC LOUNGEBAR ROOD (5617), een volledige nieuwe club treedt aan in het Gewest Brugge/Kust. FC BLAUWE LEIELANDERS een club die het niet meer zag zitten bij het Zaterdagse Voetbal Competitie RoeselareDe leden van de Provinciale Commissie van onze Groepering, evenals de spelers en de leden, houden er aan u van harte welkom te heten, als nieuwe club, in onze hooggewaardeerde Koninklijke West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond. Wij hopen alvast, dat wij in uw ploeg een stel nieuwe vrienden zullen mogen begroeten. Vrienden die het voetballen als uitverkoren sport bedrijven, met de betrachting zoveel mogelijk wedstrijden te winnen, doch vooral de vriendschap onder elkaar te bevorderen.

06-06-2018

In de gezellige Peristilium zaal op het domein Dominiek Savio vond op Zaterdag 26 mei 2018 de Algemene Provinciale Statutaire vergadering plaats. Voorzitter Wilfried Lacoere sprak mooie woorden toe tot de hoogwaardigheidsbekleders en verdienstelijke leden. Na het officiële gedeelte startte om 11.30 de receptie en velen waren onder de indruk. E.e.a. is te zien op enkele foto’s van deze morgen, die te zien zijn via onze online fotoalbum.

24-05-2018

Jaarverslag 2017-2018
Het is met plezier dat wij aankondigen dat het jaarverslag van de Koninklijke West-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond vanaf vandaag beschikbaar is op onze website.
De algemene vergadering vindt plaats op 26 mei 2018 om 10 uur in zaal Peristilium van Dominiek Savio te Gits.

24-05-2018

GDPR
Ook wij passen ons aan de nieuwe wetgeving aan! Wij zijn er volop mee bezig en zullen zeker klaar zijn om de gegevens voor volgend seizoen te verwerken.

18-05-2018

Naar jaarlijkse traditie houdt de Koninklijk West-Vlaamse Bedrijfsvoetbalbond zijn jaarlijkse statutaire vergadering op Zaterdag 26/05/2018.
Als locatie werd, voor het afsluiten van dit seizoen, met name gekozen voor het domein Dominiek Savio in zaal Peristilium (zie foto), gelegen in Koolskampstraat 39b te 8830 GITS.
Deuren open om 09.30u.
De vergadering vangt aan om 10.00u.Stipt!

05-05-2018

Het was weer een topdag op het terrein Tempelhof bij de organisatie van onze Provinciale Finales !! Bedankt aan alle teams die aanwezig waren op de Provinciale Finales en vooral een dikke pluim voor alle medewerkers, scheidsrechters en organisatoren die er weer een geweldige editie van gemaakt hebben!! Een dikke proficiat aan VKP Sadef en KG Witte Beer die op het tornooi de finale wisten te winnen en zo kon pronken met de prachtige beker van de 1ste plaats.