Nieuws

07-10-2019

Zaterdag 5 oktober 2019 hebben onze clubs met overhandiging van een klein geschenk hun respect en en waardering getoond voor de wekelijkse inzet van de officials.
#bedanktscheids

02-10-2019

VASTSTELLINGEN WEDSTRIJDBLADEN
Wij stellen heden veel tekortkomingen van allerlei aard vast op onze wedstrijdbladen.Vanaf Zaterdag 05 oktober 2019 worden de nodige kosten aangerekend.Laat ons werk maken om deze fouten in de toekomst te vermijden.

30-09-2019

Van zaterdag 5 tot zondag 13 oktober vieren we onze officials.
We uiten alleen maar respect en waardering. Op sociale media worden foto's en berichten gepost met de hashtag #bedanktscheids. De Koninklijke West-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond zal ook weer een leuk geschenk als bedanking uitdelen aan al haar officials. Want geef toe, zonder officials zijn er geen wedstrijden! "5 oktober 2019" is voor het Bedrijfsvoetbal West Vlaanderen uitgeroepen tot "de actiedag".

31-08-2019

REGLEMENTSWIJZIGINGEN KBVB/VOETBALVLAANDEREN
De hierna volgende reglementswijzigingen zijn eveneens van toepassing bij KWVBB sommige zijn ingrijpend,
LEES ZE AANDACHTIG

30-01-2019

De Koninklijke West-Vlaamse bedrijfsvoetbalbond bestaat 95 jaar.
Het begon allemaal op 30 januari 1924 waar in Brussel de K.W-VL. Bedrijfssportbond werd aangesloten en ingeschreven onder het stamboeknummer 350 in de registers van K.B.V.B/ Voetbal Vlaanderen.
Wij zijn enorm trots op het feit, dat we dit jubileum mogen aankondigen. Als we om ons heen kijken dan zijn diverse bedrijfs- en amateurverenigingen helaas in de afgelopen jaren weggevallen maar KWVBB is “still going strong” met de vele wijzigingen in ons bestuur en een uitstekende werking van mannen en een paar vrouwen die met een aanbod van actuele thema’s en activiteiten nog steeds wat betekenen voor onze clubs en leden.
De aankondiging dit jaar is de eerste van een reeks meldingen en activiteiten, die jaarlijks zullen worden georganiseerd tot we, in 2024, de memorabele leeftijd van 100 jaar hebben bereikt. Bereidt je er derhalve vast op voor, dat je de komende periode deze website in de gaten kunt blijven houden.

07-12-2018

WAT DOEN NA VOETBALONGEVAL!!!!!
Je raakt gekwetst tijdens een wedstrijd of training.
Zorg ervoor dat je het formulier "Aangifte van ongeval" in je bezit krijgt.
Dit formulier kan je bekomen via de gerechtigde correspondent/afgevaardigde/trainer/coach of je kan het hier downloaden.
Zorg dat alle bladzijden van het formulier voldoende zijn ingevuld.(zie verder de procedure van Fibam.)
Nog vragen?
Neem dan contact op met Sabine Huyghe.